torstai 1. elokuuta 2013

Neljä ja puoli yötä reissuun

Hei vaan kaikki lukijat ja blogiin eksyneet. Olemme siskokset Niina ja Maria. Keväällä aloimme kypsytellä ajatusta interreilistä, koska kumpikin on sellaisesta jo joitakin vuosia haaveillut. Alkukesästä kaikki oli vielä hieman epävarmaa, mutta sitten vain repäistiin ja päätettiin - nyt lähdetään! Joten olemme vihdoin lähdössä matkaan 5.8.2013.

Reissun suunnittelu alkoi pienellä kartoituksella kummankin toiveista ja haaveista. Lisäksi oli alusta alkaen selvää, ettemme lähde reissuun Ruotsin kautta, vaan säästämme aikaa lentämällä suoraan syvemmälle Eurooppaan. Ankaran lentojen rankkaamisen kautta päädyimme valitsemaan Ryanairin lennon Tampereelta Frankfurt Hahnin kentälle. Frankfurtiin emme kuitenkaan suuntaa, vaan matkamme jatkuu aivan toiseen suuntaan, Luxemburgin läpi Pariisiin!

Alustava reittisuunnitelmamme on PARIISI - GENOVA - MILANO - VENETSIA - LJUBLJANA - PULA - BUDAPEST. Ehkäpä reitin varrella löydämme muutakin mielenkiintoista nähtävää! Budapestistä on lento takaisin Suomeen, Helsinkiin 20.8., joten parisen viikkoa vierähtää reissussa.

Nyt kokeillaan myös kunnon budjettimatkailua, joten majoituksiin on tarkoitus käyttää vain vähän rahaa. Yövymme Niinan ystävän luona (Pariisi) sekä hostelleissa. Ehkäpä uskaltaudumme kokeilemaan myös couchsurfingia? Mitä enemmän jää rahaa shoppailuun sitä parempi ;)

Tervetuloa seuraamaan meidän reiliä!

Niina ja Maria Lontoossa keväällä 2012 <3


xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti